Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

+

Hazırlanışı

  1. Hazırlanışı

    • Tavuk göğüslerini hamburger köftesi kalınlığında düzgün parçalara bölün.
    • 250 g Çıtır Kaplama Harcı karışımının üzerine 425 ml soğuk su ilave edin ve karıştırarak sos karışımını elde edin. Tavuk parçalarını önce hazırladığınız bu sosa batırın ardından paketin geri kalan(500 g) toz Çıtır Kaplama Harcına bulayıp 170°C yağda kızartın. Kızaran tavuk burgerlerin içinin de iyice pişmesi için 15 dakika kadar 160°C fırında bekletin.
    • Hamburger ekmeklerini salamandra da ısıtın ve üzerlerine Hellmann's Sarımsaklı Mayonez ile Hellmann's Acısos'u karıştırıp, tuz ve biberini ayarlayarak elde edeceğiniz sosu sürün.
    • Hamburger ekmeğinin altta kalan diliminin üzerine domates, salatalık ve yeşillik parçalarını yerleştirin. bunların üzerine de tavuk burgerini koyup üstüne hamburger ekmeğinin diğer parçasını kapatın. Yanında dilediğiniz garnitürle servis edin.
+