Menü

Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

+

Hazırlanışı:

  • Bal kabağı 11000 g
  • Sarımsak 500 g
  • Kekik 50 g
  • Kırmızı Soğan 2000 g
  • Tavuk, göğüs 3000 g
  • Ayçiçek yağı 180 ml
  • Su 1750 ml
  • Zeytinyağı 500 ml
  1. Hazırlanışı:

    • Tavukları küp şeklinde doğrayın ve Knorr Tavuk Çeşnisi ve ayçiçekyağı ile marine edip kızgın tavada çok kurutmadan soteleyin.
    • Bal kabaklarını küp olarak doğrayıp, sarımsak, kekik ve kırmızı soğan ile fırınlayın.
    • Sebzeler kızarıp renk alınca fırından çıkarın ve soğuduktan sonra tavuk ve hazırlayacağınız sos ile karıştırıp servis edin.
    • Sosu için: Knorr İtalyan Salata Sosu karışımını su ile açıp zeytinyağı ile iyice çırparak karıştırın.