+

Kuru Meyveli Kuzu Tandır

  1. Kuru Meyveli Kuzu Tandır

    • Bir küvetin içinde Knorr Mise En Place İtalyan Otları, karabiber, zeytinyağı, kereviz, havuç, kuru soğanı karıştırın ve kuzu kollarını marinasyon edin.
    • 180 derece fırında üstünü folyo ile kapatıp 1.00 ve 1.30 saat arası pişirin ve kemiklerinden ayıklayın.
    • Bir tencere içinde 800 ml suyu kaynatın ve ayrı bir kabın içinde 200 ml soğuk su ile 80 gr Knorr Demi Glace Sosu homojen hale getirin ve kaynayan suya ilave edin.
    • Ayıklanan kuzu etini küvete dizin ,üzerine Knorr Demi Glace Sos ve kuru erik kuru kayısı ilave edin.
    • Alüminyum folyo ile üstünü kapatın ve 180 derece fırında 10 dk. pişirin, servise hazır hale getirin.
+