Menü
Puan

Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

Oturum açın ve gıda maliyeti hesaplayıcıyı hemen kullanmaya başlayın.

Gıda maliyetlerini kolayca hesaplayın!
Tarif hesaplamalarınızı kaydedin ve tekrar kullanın. BU TARİFİN MALİYETİNİ HESAPLAYIN

İçindekiler

+

Kuru Meyveli Kuzu Tandır

  • Tuz 8.0 g
  • Erik, kurutulmuş 150.0 g
  • Kuru kayısı 200.0 g
  • Su 1000.0 ml
  • Kuru soğan 60.0 g
  • Havuç 80.0 g
  • Kereviz 60.0 g
  • Zeytinyağı 80.0 ml
  • Karabiber, çekilmiş 10.0 g
  • Knorr Mise En Place İtalyan Otlu 340 g 30.0 g
  • Kuzu, kemikli kol 2500.0 g

Osmanlı mutfağında sıkça kullanılan kuru meyveler bu yemeğinize hoş bir lezzet katacak. Leziz Kuru Meyveli Kuzu Tandır tarifini hemen keşfedin!

...

Hazırlık

  1. Kuru Meyveli Kuzu Tandır

    • Bir küvetin içinde Knorr Mise En Place İtalyan Otları, karabiber, zeytinyağı, kereviz, havuç, kuru soğanı karıştırın ve kuzu kollarını marinasyon edin.
    • 180 derece fırında üstünü folyo ile kapatıp 1.00 ve 1.30 saat arası pişirin ve kemiklerinden ayıklayın.
    • Bir tencere içinde 800 ml suyu kaynatın ve ayrı bir kabın içinde 200 ml soğuk su ile 80 gr Knorr Demi Glace Sosu homojen hale getirin ve kaynayan suya ilave edin.
    • Ayıklanan kuzu etini küvete dizin ,üzerine Knorr Demi Glace Sos ve kuru erik kuru kayısı ilave edin.
    • Alüminyum folyo ile üstünü kapatın ve 180 derece fırında 10 dk. pişirin, servise hazır hale getirin.
Home
Ürünler
Reçeteler
Şeflere Özel
Sepetim
Menu