Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

+

Kuru Meyveli Kuzu Tandır

  • Tuz 8 g
  • Erik, kurutulmuş 150 g
  • Kuru kayısı 200 g
  • Su 1000 ml
  • Kuru soğan 60 g
  • Havuç 80 g
  • Kereviz 60 g
  • Zeytinyağı 80 ml
  • Karabiber, çekilmiş 10 g
  • Knorr Mise En Place İtalyan Otları 340 g 30 g
  • Kuzu, kemikli kol 2500 g
  1. Kuru Meyveli Kuzu Tandır

    • Bir küvetin içinde Knorr Mise En Place İtalyan Otları, karabiber, zeytinyağı, kereviz, havuç, kuru soğanı karıştırın ve kuzu kollarını marinasyon edin.
    • 180 derece fırında üstünü folyo ile kapatıp 1.00 ve 1.30 saat arası pişirin ve kemiklerinden ayıklayın.
    • Bir tencere içinde 800 ml suyu kaynatın ve ayrı bir kabın içinde 200 ml soğuk su ile 80 gr Knorr Demi Glace Sosu homojen hale getirin ve kaynayan suya ilave edin.
    • Ayıklanan kuzu etini küvete dizin ,üzerine Knorr Demi Glace Sos ve kuru erik kuru kayısı ilave edin.
    • Alüminyum folyo ile üstünü kapatın ve 180 derece fırında 10 dk. pişirin, servise hazır hale getirin.
+