Tavuk Pane
Klasik lezzetlerden vazgeçmem diyen çocuklara eğlenceli bir sunum. Tavuk Pane şeflere özel sırlarını ve porsiyon adetine göre değişen malzeme gramajlarını keşfedin!

İçindekiler
Tavuk Pane
-
Tavuk, göğüs 1500.0 g
-
Patates, elma dilimi 2000.0 g
-
Zeytinyağı 300.0 ml
Hazırlık
-
Tavuk Pane
- Ayçiçek yağı ile doğranan tavukları bir kabın içinde karıştırın.
- Ayrı bir kabın içinde Knorr Cajun Çeşni, susam, Calve Hardal, zeytinyağını karıştırın ve elma dilimi patatesleri ilave edin.
- 160 derece fırında 15-20 dk. arası pişirin.
- Tavukları Knorr Pane Harcı ile kaplayın ve kızartın.
- Servise hazır hale getirin.