Çıtır Fish Fingers
Çıtır Fish Fingers şeflere özel sırlarını ve porsiyon adetine göre değişen malzeme gramajlarını keşfedin!

İçindekiler
Sos
-
Kapari 60.0 g
-
Dereotu, taze 5.0 g
Hazırlanışı
-
Mezgit 1.5 kg
-
Kıvırcık Marul 200.0 g
-
Salata, Lolorosso 200.0 g
-
Chery Domates 200.0 g
-
Patates, elma dilimi 1.5 kg
-
Kapari 100.0 g
-
Yumurta 6.0 adet
Hazırlık
-
Sos
Sos için Hellmann'sBarbekü Sos, kapari ve dereotunu karıştırın. -
Hazırlanışı
Mezgiti parmak şeklinde doğrayın. Çırpılmış yumurtaya batırdıktan sonra Knorr Pane Harcı ile paneleyin ve kızartın. Kızarttığınız balığı, hazırladığınız sos, kızarmış elma dilimi patates, kıvırcık marul, lolorosso, chery domates ve kapari ile servis edin.