Hardallı Antrikot
Hardallı Antrikot Hardallı Antrikot şeflere özel sırlarını ve porsiyon adetine göre değişen malzeme gramajlarını keşfedin!

İçindekiler
Sosun Hazırlanışı
-
Rama Professional %31 Yağlı Bitkisel Krema 1 L - Çok Amaçlı Kullanım 100.0 ml
-
Maydanoz, taze 10.0 g
-
Kekik, taze 2.0 g
-
Su 50.0 ml
-
Zeytinyağı 20.0 ml
Hazırlanışı
-
Dana antrikot 1.8 kg
-
Knorr Kebap Çeşnisi 30.0 g
-
Knorr Mise En Place İtalyan Otlu 340 g 30.0 g
-
Baby Patlıcan 250.0 g
-
Brüksel lahanası 200.0 g
-
Baby Biber 200.0 g
-
Bal kabağı 300.0 g
-
Kuşkonmaz 429.0 g
-
Baby Kabak 250.0 g
-
Zeytinyağı 150.0 ml
Hazırlık
-
Sosun Hazırlanışı
Sos için olan malzemeleri;Hellmann's Hardal, Rama Krema, Maydanoz, taze kekik, su vezeytinyağını bir kapta karıştırın. -
Hazırlanışı
Antrikotu Knorr Kebap Çeşni ve Knorr Mise En Place İtalyan Otları ile marine edin. Kuşkonmaz ve brüksel lahanayı haşlayın. Bal kabağı, baby kabak, baby patlıcan ve baby biberleri Knorr Sebzeli Çeşni ve zeytinyağı ile tatlandırın ve ızgarada pişirin. Marine ettiğiniz eti ızgarada pişirin yanına hazırladığınız sebzeleri ve hazırladığınız hardal sos ile servis edin.