Menü

Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

+

Hazırlanışı

  • Levrek (fileto) 15000 g
  • Zeytinyağı 2100 ml
  • Ispanak, donmuş 6000 g
  • Yeşil Zeytin 1500 g
  • Tereyağı 700 g
  • Su 5600 ml
  1. Hazırlanışı

    Levrek Marine:

    • Bir kabın içinde zeytinyağı, Knorr Tikka Masala Çeşni’yi karıştırın ve balıkları marine edin.

    Sosun Hazırlanışı:

    • Ayrı bir tencerede başka suya Knorr Bolonez Makarna Sosu ile Knorr Acısso’yu ilave edin ve karıştırarak kaynatın.

    Hazırlanışı

    • Tavada zeytinyağı ve tereyağını karıştırın ve sırasıyla ıspanak, yeşilzeytini soteleyin, Knorr Sebzeli Çeşni ile lezzetlendirin.
    • Balıkları pişirin ve servise hazır hale getirin.