Arrabiata Soslu ve Ispanaklı Levrek
Levrek filetoyu arabiatta sosla sunarak alternatif bir lezzet yakalayabilirsiniz Leziz Arabiatta Soslu ve Ispanaklı Levrek tarifini hemen keşfedin!

İçindekiler
Hazırlanışı
-
Levrek (fileto) 15000.0 g
-
Zeytinyağı 2100.0 ml
-
Ispanak, donmuş 6000.0 g
-
Yeşil Zeytin 1500.0 g
-
Tereyağı 700.0 g
-
Su 5600.0 ml
Hazırlık
-
Hazırlanışı
Levrek Marine:
- Bir kabın içinde zeytinyağı, Knorr Tikka Masala Çeşni’yi karıştırın ve balıkları marine edin.
Sosun Hazırlanışı:
- Ayrı bir tencerede başka suya Knorr Bolonez Makarna Sosu ile Knorr Acısso’yu ilave edin ve karıştırarak kaynatın.
Hazırlanışı
- Tavada zeytinyağı ve tereyağını karıştırın ve sırasıyla ıspanak, yeşilzeytini soteleyin, Knorr Sebzeli Çeşni ile lezzetlendirin.
- Balıkları pişirin ve servise hazır hale getirin.