Caponata | Unilever Food Solutions
Menü

Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

+

Caponata Hazırlanışı

  • Arpacık soğan 1 kg
  • Patlıcan 2 kg
  • Siyah zeytin 2 kg
  • Kapari 500 g
  • Kurutulmuş domates 1 kg
  • Maydanoz 1 adet
  • Bal kabağı 1 kg
  • Brokoli 2 kg
  • Kereviz 1 kg
  • Knorr Arrabiata Sos 2.2 L 2.5 kg
  • Balzamik sirke 100 ml
  • Tuz 20 g
  1. Caponata Hazırlanışı

    Sebzeleri sırasıyla soteleyin. Knorr arrabbiata sos, balzamik sirke, tuz, knorr mep pesto ilave edip sosu özdeşleşene kadar pişirin ve servis edin.