Menü

Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

+

Caponata Hazırlanışı

  • Arpacık soğan 1.0 kg
  • Patlıcan 2.0 kg
  • Siyah zeytin 2.0 kg
  • Kapari 500.0 g
  • Kurutulmuş domates 1.0 kg
  • Maydanoz 1.0 adet
  • Bal kabağı 1.0 kg
  • Brokoli 2.0 kg
  • Kereviz 1.0 kg
  • Knorr Arrabiata Sos 2.2 L 2.5 kg
  • Balzamik sirke 100.0 ml
  • Tuz 20.0 g
  1. Caponata Hazırlanışı

    Sebzeleri sırasıyla soteleyin. Knorr arrabbiata sos, balzamik sirke, tuz, knorr mep pesto ilave edip sosu özdeşleşene kadar pişirin ve servis edin.