Menü

Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

+

Hazırlanışı

  • Levrek (fileto) 1.8 kg
  • Sızma Zeytinyağı 400 ml
  • Kabak 250 g
  • Patlıcan 200 g
  • Havuç 250 g
  • Biber, kırmızı dolmalık 200 g
  • Biber, yeşil dolmalık 100 g
  • Hellim Peyniri 300 g
  1. Hazırlanışı

    • Porsiyonladığınız derili levrek filetolarını Knorr Cajun Çeşnisi, Knorr Sebzeli Çeşni ve sızma zeytinyağı ile marine edin.
    • Daha sonra alüminyum bir folyonun içine yerleştirip kenarlarını hava almayacak şekilde kapatın.
    • Izgaranın üzerinde ağır ateşte balıklar olana dek pişirin.
    • Sebze şiş için: Sebzeleri kare yada halka biçiminde dilimleyip Knorr Sebzeli Çeşni ve sızma zeytinyağı ile marine edin. Hellim peynirlerini de aynı kalınlıkta kesip sebzeler ile birlikte birbirini takip edecek sırayla şişe geçirin. Bu hazırladığınız şişleri de ızgarada her taraflarını çevirerek pişirin.
    • Pişen sebze şişlerinizi folyolarının üstünü kesip açtığınız balıklar ile servis edin.