Sakızlı Muhallebi Kabak Tatlısı
Kabak tatlısının muhallebi ile uyumu Sakızlı Muhallebi Kabak Tatlısı şeflere özel sırlarını ve porsiyon adetine göre değişen malzeme gramajlarını keşfedin!

İçindekiler
Sakızlı Muhallebi Kabak Tatlısı
-
Süt 2500.0 ml
-
Yaprak Jelatin 80.0 g
-
Bal kabağı 1500.0 g
-
Şeker 650.0 g
-
Su 150.0 ml
Hazırlık
-
Sakızlı Muhallebi Kabak Tatlısı
- Carte D'Or Damla Sakızlı Muhallebi ve sütü ocağa koyun, karıştırarak 3-4 dk. kaynatın ve yaprak jelatini ilave edin karıştırın.
- Tepsiye dökün ve soğutun.
- Balkabağını su şekeri ocağa kaynatın, balkabağı yumuşayana kadar kaynatın ve blenderden geçirin, yaprak jelatini ilave edin ve karıştırın.
- Sakızlı muhallebinin üzerine dökün soğutun.
- Dilimleyerek servis edin.