Mantılı Sebze Çorbası
Unilever Food Solutions'da Mantılı Sebze Çorbası şeflere özel sırlarını ve porsiyon adetine göre değişen malzeme gramajlarını keşfedin!

İçindekiler
Hazırlanışı
-
Kereviz Sapı 50.0 g
-
Kapya Biber 50.0 g
-
Kabak 100.0 g
-
Ayçiçek yağı 50.0 ml
-
Mantı 100.0 g
-
Havuç 100.0 g
-
Un, buğday 50.0 g
-
Su 1.2 l
Hazırlık
-
Hazırlanışı
- Bütün sebzeleri ufak küp şeklinde doğrayın ve yağ ile kavurun.
- Unu ekleyin ve kavurmaya devam edin.
- Suyu ekleyin ve tüm topaklar gidene kadar karıştırın.
- Tavuk bulyonu ve mantıları ekleyerek kısık ateşte tüm sebzeler ve mantılar yumuşayıncaya kadar pişirin.