Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

+

Hazırlanışı

  • Kaya Levreği Filetosu 1.5 kg
  • Knorr Cajun Çeşnisi 45 g
  • Yağ, Ayçiçeği 150 ml
  • Lahana, beyaz (jülyen) 700 g
  • Lahana, Kırmızı 94 g
  • Kırmızı soğan, jülyen 270 g
  • Taze Soğan, İnce Doğranmış 75 g
  • Taco Shell - Tako yufkası 20 adet
  • Avakado 4 adet
  • Taze Kişniş Yaprakları 40 g
  • Kereviz Sapı (Küp Doğranmış) 100 g
  • Domates, konkase 300 g
  • Peynir, Labne 200 g
  • Süzme yoğurt 100 g
  • Misket Limonu 4 adet
  • Tuz 5 g
  • Tane Karabiber (Değirmen) 2 g
  1. Hazırlanışı

    • Balık filetolarını yaklaşık 3X3 cm olacak şekilde ve tako'ların da boyunu geçmiyecek şekilde kesin ve Knorr Cajun çeşnisi ve ayçiçek yağı ile marine edin, yaklaşık 1 saat kadar soğuk dolapta bekletin
    • Taze coleslaw için beyaz lahana, kırmızı lahana, kırmızı soğan, taze soğan ve sap kerevizleri karıştırın
    • Salsa için : Knorr Salsa Sos'un içerisine, domates, kırmızı soğan ve kişniş'i ekleyerek karıştırın.
    • Ekşi krema için: çırpılmış Rama Kremayı, labne peynirini, süzme yoğurdu, misket limonlarının suyunu, kişnişi, tuz ve karabiberi karıştırma kabının içine koyarak yoğunlaşıncaya kadar karıştırın.
    • Önceden kızdırdığınız bir tavada balık filetolarını çevirerek kızartın.
    • Tako yufkalarının en altına bir miktar salsa sosundan koyup üzerine balıkları yerleştirin. Daha sonra da sırasıylakalan salsa sosunu, taze coleslaw'u, ekşi kremayı ve avakado parçacıklarını yerleştirip arzunuza göre taze kişniş yapraklarını ve ince julien doğranmış yeşil soğan yapraklarını serpiştirerek servis edin.
+