Menü

Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

+

Hazırlanışı

  • Pirinç 600.0 g
  • Ayçiçek yağı 100.0 ml
  • Shitake Mantarı 60.0 g
  • Porçini mantarı 60.0 g
  • Kültür Mantarı 60.0 g
  • Su 900.0 ml
  • Kekik, taze 3.0 g
  • Knorr Mise En Place İtalyan Otlu 340 g 5.0 g
  • Peynir, Parmesan 50.0 g
  1. Hazırlanışı

    • Pirinçleri bol suda yıkayın ve süzün.
    • Tencere içinde ayçiçek yağın yarısı ile mantarları soteleyin ve Knorr Et Bulyon, taze kekik, Knorr Mise En Place İtalyan Otları, suyu ekleyin ve kaynamaya bırakın.
    • Ayrı bir tencerede ayçiçek yağın geri kalanı ile pirinçleri kavurun ve kaynayan suyu ekleyin.
    • Kısık ateşte pirinç suyunu çekene kadar pişirin.
    • Pilav demlendikten sonra karıştırın ve parmesan peyniri ile servise hazır hale getirin.