Menü
Puan

Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

Oturum açın ve gıda maliyeti hesaplayıcıyı hemen kullanmaya başlayın.

Gıda maliyetlerini kolayca hesaplayın!
Tarif hesaplamalarınızı kaydedin ve tekrar kullanın. BU TARİFİN MALİYETİNİ HESAPLAYIN

İçindekiler

+

Hazırlanışı

  • Pirinç 600.0 g
  • Ayçiçek yağı 100.0 ml
  • Shitake Mantarı 60.0 g
  • Porçini mantarı 60.0 g
  • Kültür Mantarı 60.0 g
  • Su 900.0 ml
  • Kekik, taze 3.0 g
  • Knorr Mise En Place İtalyan Otlu 340 g 5.0 g
  • Peynir, Parmesan 50.0 g

Unilever Food Solutions'da Yabani Mantarlı ve Parmesanlı Pilav şeflere özel sırlarını ve porsiyon adetine göre değişen malzeme gramajlarını keşfedin!

...

Hazırlık

  1. Hazırlanışı

    • Pirinçleri bol suda yıkayın ve süzün.
    • Tencere içinde ayçiçek yağın yarısı ile mantarları soteleyin ve Knorr Et Bulyon, taze kekik, Knorr Mise En Place İtalyan Otları, suyu ekleyin ve kaynamaya bırakın.
    • Ayrı bir tencerede ayçiçek yağın geri kalanı ile pirinçleri kavurun ve kaynayan suyu ekleyin.
    • Kısık ateşte pirinç suyunu çekene kadar pişirin.
    • Pilav demlendikten sonra karıştırın ve parmesan peyniri ile servise hazır hale getirin.
Home
Ürünler
Reçeteler
Şeflere Özel
Sepetim
Menu