Yabani Mantarlı ve Parmesanlı Pilav
Unilever Food Solutions'da Yabani Mantarlı ve Parmesanlı Pilav şeflere özel sırlarını ve porsiyon adetine göre değişen malzeme gramajlarını keşfedin!

İçindekiler
Hazırlanışı
-
Pirinç 600.0 g
-
Ayçiçek yağı 100.0 ml
-
Shitake Mantarı 60.0 g
-
Porçini mantarı 60.0 g
-
Kültür Mantarı 60.0 g
-
Su 900.0 ml
-
Kekik, taze 3.0 g
-
Knorr Mise En Place İtalyan Otlu 340 g 5.0 g
-
Peynir, Parmesan 50.0 g
Hazırlık
-
Hazırlanışı
- Pirinçleri bol suda yıkayın ve süzün.
- Tencere içinde ayçiçek yağın yarısı ile mantarları soteleyin ve Knorr Et Bulyon, taze kekik, Knorr Mise En Place İtalyan Otları, suyu ekleyin ve kaynamaya bırakın.
- Ayrı bir tencerede ayçiçek yağın geri kalanı ile pirinçleri kavurun ve kaynayan suyu ekleyin.
- Kısık ateşte pirinç suyunu çekene kadar pişirin.
- Pilav demlendikten sonra karıştırın ve parmesan peyniri ile servise hazır hale getirin.