Susamlı Köfte Ve Sebzeli Noodle | Unilever Food Solutions
Menü

Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

+

Yapılışı:

  • Dana kıyma 1500 g
  • Su 200 ml
  • Kuru soğan 70 g
  • Sarımsak 5 g
  • Kimyon 5 g
  • Susam 20 g
  • Tane Karabiber (Değirmen) 5 g
  • Soya sosu 110 g
  • Havuç 500 g
  • Kabak 500 g
  • Lahana, beyaz 500 g
  • Noodle Makarna 350 g
  • Calve Kova Ketçap 9 kg 300 g
  • Taze Zencefil 20 g
  • Susam Yağı 5 g
  1. Yapılışı:

    Köfte için, bir kabın içinde Knorr Köfte Harcı, su, kimyon, kuru soğan ve sarımsağı karıştırın. 5 dakika bekleyin ve dana kıyma ile yoğurun. Köfteleri top halinde porsiyonlayın, tepsiye dizin ve 120 derece fırında 15-20 dakika arası pişirin. Ocakta, tencere içinde, Knorr Tatlı Ekşi Sos, soya sos, tane karabiber ve susamı karıştırın . Kısık ateşte sos ile köfteler özleşene kadar 5 dakika kaynatın ve ocaktan alın. Ocakta tencere içinde havuç, kabak, beyaz lahana ve taze zencefili soteleyin. Haşlanan noodleı ilave edin. Ayrı bir kabın içinde Calve Ketçap, soya sos, Knorr Tatlı Ekşi Sos ve susam yağını karıştırın. Makarnaya ekleyin. Köfte ile makarnayı servise hazır hale getirin.