Safranlı Kereviz Çorbası
Unilever Food Solutions'da Safranlı Kereviz Çorbası şeflere özel sırlarını ve porsiyon adetine göre değişen malzeme gramajlarını keşfedin!

İçindekiler
Hazırlanışı
-
Safran 1.0 g
-
Kereviz 200.0 g
-
Rama Professional %31 Yağlı Bitkisel Krema 1 L - Çok Amaçlı Kullanım 100.0 ml
-
Un, buğday 50.0 g
-
Su 1.0 l
-
Ayçiçek yağı 50.0 ml
Hazırlık
-
Hazırlanışı
- Kerevizi ince rendeleyin ve yağ ile kavurun.
- Su, un ve Knorr tavuk bulyonu ayrı bir yerde çırpın ve kerevize ilave edin.
- Kıvam alıncaya kadar karıştırarak kaynatın ve en son Rama kremayı ekleyerek servis edin.