Menü
Puan

Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

Gıda maliyetlerini kolayca hesaplayın!
Tarif hesaplamalarınızı kaydedin ve tekrar kullanın. BU TARİFİN MALİYETİNİ HESAPLAYIN

İçindekiler

+

Acılı Katsu

Buffalo Sos

Asya Stili Hızlı Salatalık Turşusu

Acılı Zencefil Mayonez

Patatesli Brioche Ekmeği

Katsu Burger

  • Kızarmış soslanmış tavuk 120.0 g
  • Patatesli Brioche Ekmeği 1.0 adet
  • Kırmızı Lahana (jülyen, buzlu suda beklemiş) 20.0 g
  • Acılı Zencefil Mayonez 20.0 g
  • Asya Stili Hızlı Salatalık Turşusu 15.0 g

Katsu Burger nasıl yapılır ve hazırlanır? Tarifi öğrenmek ve denemek için hemen tıklayın!

...

Hazırlık

  1. Acılı Katsu

    • 150gr Knorr Çıtır Kaplama Harcı ile 255ml soğuk suyu bir kapta karıştırın. 
    • Geri kalan Knorr Çıtır kaplama tozunu yayvan bir gastronoma alın.
    • Önce sıvıya sonra toza batırarak tavuklarınızı kaplayın.
    • 175 dereceye ısıtılmış yağda 4 dakika kızartın.
  2. Buffalo Sos

    • Tereyağı dışındaki malzemeleri karıştırın ve kenara alın.
    • Bir karıştırma kabına kızarttığınız tavukları, hazırladığınız sosu ve tereyağ küplerini atın. 
    • Tüm malzemeler bir birine karışacak ve tavuklar sosla kaplanana kadar çalkalayın.

  3. Asya Stili Hızlı Salatalık Turşusu

    • Salatalığı bir peeler yardımıyla ince dilimler halinde kesin.
    • Salatalık dışındaki tüm malzemeyi ocağa alın ve kaynatın.
    • Dilimlenmiş salatalıkları hazırladığınız sıcak sosla harmanlayın. 
    • Aromaların daha iyi birleşmesi için vakumlayarak muhafaza edebilirsiniz.  
  4. Acılı Zencefil Mayonez

    • Calve Mayonez dışındaki tüm malzemeyi blendera koyun ve pürüzsüz olana kadar blend edin.
    • Hazırladığınız bazı bir mayonez tenceresinde Calve Mayonez ile birleştirerek sosunuzu bitirin.

  5. Patatesli Brioche Ekmeği

    • Su, maya ve 7 gr şekeri mikserin çırpma kabında birleştirin ve 5 dakika bekletin.
    • Diğer un dışındaki tüm malzemeyi mikserin çırpma kabına ekleyin homojenize olana kadar orta devirde 2-3 dakika çırpın.
    • En son unu ekleyin ve mikserin yoğurma aparatı ile 7-10 dakika yoğurun.
    • Hamuru bir bütün olarak 1 saat mayalanmış olarak mayalandırın.
    • 170 derece fırında 17 dakika pişirin.
    • Fırından çıkan ekmeklerin üzerine tereyağı sürerek bitirin.
  6. Katsu Burger

    • Tüm malzemeleri birleştirerek burgerinizi hazır hale getirin.
Home
Ürünler
Reçeteler
Şeflere Özel
Sepetim
Menu