İçindekiler
Arnavut Usulü Tavuk
Yemeğin maliyetini hesaplayın:
Porsiyon Sayısı
−
+
Yemeğin menüdeki fiyatı
Toplam malzeme maliyeti
₺0.0
Bir porsiyon maliyeti
Malzeme maliyeti (%)
Malzeme
Malzeme Adı
TRY olarak fiyat
Miktar
% yiyecek maliyeti
Toplam maliyet
Arnavut Usulü Tavuk
Tavuk Bonfile
/gr
1200.0 gr
0%
Knorr Çıtır Kaplama Harcı
/g
100.0 g
0%

Knorr Tavuk Çeşnisi 750GR
/g
6.0 g
0%

su
/ml
340.0 ml
0%
İrmik
/g
50.0 g
0%
Knorr Çıtır Kaplama Harcı
/g
100.0 g
0%

Altı İçin Malzemeler
Kuru soğan
/g
500.0 g
0%
Patates (küp, kızarmış)
/g
500.0 g
0%
Knorr Demi Glace Et Sosu
/g
10.0 g
0%

su
/ml
400.0 ml
0%
Knorr Domatesli Soğanlı Çeşni 750GR
/g
10.0 g
0%

Knorr Sarımsaklı Çeşni
/g
10.0 g
0%

Kimyon
/g
8.0 g
0%
Kapya Biber
/g
250.0 g
0%
Sivri biber
/kg
250.0 g
0%
Sıvı Yağ
/ml
200.0 ml
0%
Kırmızı toz biber
/g
8.0 g
0%
Üzeri İçin Malzemeler
Maydanoz, taze
/kg
15.0 g
0%
/
Tekzip: Burada gösterilen fiyatlar, piyasadaki toptancı fiyatlarını temsil eder. Bu fiyatlar mevsimsel değişiklikler ve tedarik nedeniyle dalgalanmalar gösterebilir. UFS bu farklılıklardan sorumlu tutulamaz.
Arnavut Usulü Tavuk
-
Tavuk Bonfile 1200.0 gr
-
su 340.0 ml
-
İrmik 50.0 g
Altı İçin Malzemeler
-
Kuru soğan 500.0 g
-
Patates (küp, kızarmış) 500.0 g
-
su 400.0 ml
-
Kimyon 8.0 g
-
Kapya Biber 250.0 g
-
Sivri biber 250.0 g
-
Sıvı Yağ 200.0 ml
-
Kırmızı toz biber 8.0 g
Üzeri İçin Malzemeler
-
Maydanoz, taze 15.0 g