Menü
Puan

Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

Oturum açın ve gıda maliyeti hesaplayıcıyı hemen kullanmaya başlayın.

Gıda maliyetlerini kolayca hesaplayın!
Tarif hesaplamalarınızı kaydedin ve tekrar kullanın. BU TARİFİN MALİYETİNİ HESAPLAYIN

İçindekiler

+

Arnavut Usulü Tavuk

Altı İçin Malzemeler

Üzeri İçin Malzemeler

  • Maydanoz, taze 15.0 g

Arnavut Usulü Tavuk nasıl yapılır ve hazırlanır? Tarifi öğrenmek ve denemek için hemen tıklayın!

...

Hazırlık

  1. Arnavut Usulü Tavuk

    • 100 GR Knorr Çıtır Kaplama Harcı, Knorr Tavuk Çeşni ve suyu bir kapta karıştırın.
    • Küp tavukları karışımın içine atın ve marinelenmesi için +4 dolaba kaldırın.
    • Başka bir yayvan gastronomda irmik ve 100gr Knorr Çıtır Kaplama harcını karıştırın.
    • Marinedeki tavukları çıkarın bu toza batırarak kaplayın. 
    • Kapladığınız tavukları 180 dereceye ısıtılmış yağda 3-4 dakika kızartın ve kenara alın.
  2. Altı İçin Malzemeler

    • Sıvı yağda ince doğranmış kuru soğanı yumuşayana ve karamelize olana dek soteleyin.
    • Patates, kapya ve sivri biberi ekleyip kısa kavurun.
    • Knorr Domates-Soğanlı Çeşni, Knorr Sarımsaklı Çeşni, kimyon ve toz kırmızı biberi ilave edin.
    • 400 ml su ve 10 g Knorr Demi Glace Sosu kenarda açın ve ocaktaki soğanların üzerine ekleyip kısık ateşte 10 dk pişirin.
  3. Üzeri İçin Malzemeler

    Sunum
    • Kızarmış tavukları ve soğanlı harcı birleştirin.
    • Kıyılmış maydanoz ile servis edin
Home
Ürünler
Reçeteler
Şeflere Özel
Sepetim
Menu