Nar ve Mantarlı Risotto
Unilever Food Solutions'da Nar ve Mantarlı Risotto şeflere özel sırlarını ve porsiyon adetine göre değişen malzeme gramajlarını keşfedin!

İçindekiler
Hazırlanışı
-
Risotto Pirinci 800.0 g
-
Zeytinyağı 150.0 ml
-
Kuru soğan 200.0 g
-
Sarımsak 5.0 g
-
Arpacık soğanı 100.0 g
-
Kültür Mantarı 300.0 g
-
Biber, yeşil dolmalık 30.0 g
-
Su 2500.0 ml
-
Rama Professional %31 Yağlı Bitkisel Krema 1 L - Çok Amaçlı Kullanım 150.0 ml
-
Tereyağı 100.0 g
-
Peynir, Parmesan 150.0 g
-
Nar (Ayıklanmış) 100.0 g
Hazırlık
-
Hazırlanışı
- Ocakta tencere içinde 2.5 l su ile Knorr Chef's Tavuk suyunu kaynatın.
- Ayrı bir tencerede zeytinyağı ile birlikte soğanları pembeleşinceye kadar soteleyin ve pirinçleri ilave edin.
- 2 dk. Pirinçleri kavurun ve kaynayan tavuk suyundan azar azar pirince ekleyin.
- Pirinç her seferinde suyunu çektiğinde tavuk suyunu ilave edin
- Ayrı bir tavada sırasıyla arpacık soğan, biber ve mantarları soteleyin risottoya ekleyin.
- En son olarak rama krema, tereyağı ve toz parmesanı ilave edip risottoyu lezzetlendirin.
- Nar ile servise hazır hale getirin.