Karnıbahar Çorbası
Unilever Food Solutions'da Karnıbahar Çorbası şeflere özel sırlarını ve porsiyon adetine göre değişen malzeme gramajlarını keşfedin!

İçindekiler
Hazırlanışı
-
Su
-
Karnıbahar
-
Elma, yeşil
-
Kereviz
-
Rama Professional %31 Yağlı Bitkisel Krema 1 L - Çok Amaçlı Kullanım
-
Kekik, taze
-
Zeytinyağı
-
Karnıbahar (İnce Doğranmış)
Hazırlık
-
Hazırlanışı
- Ocakta tencere içinde kremalı sebze çorbası ile 2 l. suyu karıştırarak kaynatın.
- Ayrı bir tencerede 250 ml Rama Krema, 200 ml su, 350 gr karnıbahar, 130 gr kabuğu soyulmuş elma karıştırın ve kısık ateşte kaynatın.
- Blender yardımı ile püre haline getirin, kaynayan çorbaya ilave edin ve kısık ateşte 3 dk. kaynatın.
- Ayrı bir tavada zeytin yağı ile 150 gr karnıbaharı ve taze kekiği soteleyin ve çorbayı servise hazır hale getirin.