Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

+

Hazırlanışı

  • Şeftali 2.2 kg
  • Burrata Peyniri (125 gr X 4 adet) 500 g
  • Cevizler, kavrulmuş iç 150 g
  • Roka (Yaprak) 500 g
  • Nar ekşisi 100 ml
  • Zeytinyağı 100 ml
  • Su 100 ml
  1. Hazırlanışı

    • Şeftalileri ortadan keserek ikiye ayırın ve çekirdeklerini çıkartın. Zeytinyağı ile hafifçe karıştırarak yağlayın. Izgarada dağılmadan yumuşayacak şekilde pişirin.
    • Burrata peynirlerini elinizle minik parçalara ayırın.
    • Yıkadığınız minik roka yapraklarını kurulayın ve bir salata tabağının içine yerleştirin, üzerine Burrata peyniri parçacıklarını, ızgara şeftali dilimlerini,ezilmiş cevizi ve nar ekşisini döküp hazırlayacağınız salata sosunu da ilave ederek servis edin.
    • Salata sosu için: Büyük bir kâsenin içerisine Knorr Fesleğenli ve Kekikli Salata Sosu karışımını boşaltıp, üzerine su ve zeytinyağını ilave edip sosu karıştırın. Sosa, sirke, tuz veya baharat eklemenize gerek yoktur. Arzu ederseniz blenderdan geçirebilirsiniz.
+