Izgara Ananas, Vanilya Dondurma Ve Karamelli Sos ile

İçindekiler
Hazırlanışı
-
Ananas - Taze Dilimlenmiş 3.0 adet
-
Tereyağı 250.0 g
-
Kahverengi Şeker 50.0 g
-
Vanilyalı Dondurma 600.0 g
-
Carte d'Or Karamelli Sos 325.0 g
Hazırlık
-
Hazırlanışı
- Ananasların dışını soyup ortasındaki sert ve lifli olan bölümü çıkartın ve 1-1.5 cm kalınlığında yuvarlak dilimleyin.
- Izgara tellerini temizleyip yağlayın ve ananasların her iki tarafınıda çevirerek pişirin.
- Küçük bir sos tenceresinde tereyağını çok kızdırmadan eritin ve kahverengi şekeri ilave ederek karıştırın. Şeker ve tereyağ birbirine iyice karışınca ocaktan alın.
- Bu karışımı ızgarada pişirdiğiniz ananaslara bir fırça yardımı ile sürün.
- Ananaslar soğumadan ortalarına birer top Algida Vanilya Dondurma koyup Carte d'Or Karamelli Sos ile servis edin