Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

+

Hazırlanışı

  • Ananas - Taze Dilimlenmiş 3 adet
  • Tereyağı 250 g
  • Kahverengi Şeker 50 g
  • Vanilyalı Dondurma 600 g
  • Carte d'Or Karamelli Sos 325 g
  1. Hazırlanışı

    • Ananasların dışını soyup ortasındaki sert ve lifli olan bölümü çıkartın ve 1-1.5 cm kalınlığında yuvarlak dilimleyin.
    • Izgara tellerini temizleyip yağlayın ve ananasların her iki tarafınıda çevirerek pişirin.
    • Küçük bir sos tenceresinde tereyağını çok kızdırmadan eritin ve kahverengi şekeri ilave ederek karıştırın. Şeker ve tereyağ birbirine iyice karışınca ocaktan alın.
    • Bu karışımı ızgarada pişirdiğiniz ananaslara bir fırça yardımı ile sürün.
    • Ananaslar soğumadan ortalarına birer top Algida Vanilya Dondurma koyup Carte d'Or Karamelli Sos ile servis edin
+