Menü
Puan

Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

Oturum açın ve gıda maliyeti hesaplayıcıyı hemen kullanmaya başlayın.

Gıda maliyetlerini kolayca hesaplayın!
Tarif hesaplamalarınızı kaydedin ve tekrar kullanın. BU TARİFİN MALİYETİNİ HESAPLAYIN

İçindekiler

+

Hazırlanışı

  • Ananas - Taze Dilimlenmiş 3.0 adet
  • Tereyağı 250.0 g
  • Kahverengi Şeker 50.0 g
  • Vanilyalı Dondurma 600.0 g
  • Carte d'Or Karamelli Sos 325.0 g

...

Hazırlık

  1. Hazırlanışı

    • Ananasların dışını soyup ortasındaki sert ve lifli olan bölümü çıkartın ve 1-1.5 cm kalınlığında yuvarlak dilimleyin.
    • Izgara tellerini temizleyip yağlayın ve ananasların her iki tarafınıda çevirerek pişirin.
    • Küçük bir sos tenceresinde tereyağını çok kızdırmadan eritin ve kahverengi şekeri ilave ederek karıştırın. Şeker ve tereyağ birbirine iyice karışınca ocaktan alın.
    • Bu karışımı ızgarada pişirdiğiniz ananaslara bir fırça yardımı ile sürün.
    • Ananaslar soğumadan ortalarına birer top Algida Vanilya Dondurma koyup Carte d'Or Karamelli Sos ile servis edin
Home
Ürünler
Reçeteler
Şeflere Özel
Sepetim
Menu