Fırında Kremalı Levrek Buğulama
Unilever Food Solutions'da Fırında Kremalı Levrek Buğulama şeflere özel sırlarını ve porsiyon adetine göre değişen malzeme gramajlarını keşfedin!

İçindekiler
Hazırlanışı
-
Levrek (fileto) 2.7 kg
-
Tereyağı 60.0 g
-
Zeytinyağı 100.0 ml
-
Sarımsak (ince doğranmış) 10.0 g
-
Kırmızı soğan, jülyen 100.0 g
-
Un, Beyaz /tür 405 (genel) 20.0 g
-
Balık Suyu 1.0 l
-
Havuç, halka doğranmış 300.0 g
-
Kereviz 250.0 g
-
Patates, kibrit doğranmış 500.0 g
-
Rama Professional %31 Yağlı Bitkisel Krema 1 L - Çok Amaçlı Kullanım 500.0 ml
-
Tuz 5.0 g
-
Karabiber tanesi, siyah (adet) 2.0 adet
-
Defne Yaprağı 3.0 adet
-
Limon (adet) 2.0 adet
-
Sarı-Kırmızı-Yeşil Sivri Biber 20.0 g
Hazırlık
-
Hazırlanışı
- Kızdırdığınız tencereye tereyağı ve zeytinyağını koyun. Tereyağı eridikten sonra soğanları ekleyip, pembeleşinceye kadar kavurun.
- havuç, sarımsak ve kereviz saplarını ekleyip biraz daha kavurun. Tuz, karabiberi ekleyin.
- Unu ekleyip biraz daha kavurun. Balık suyunu ekleyin. Daha sonra defne yapraklarını ekleyin.
- Kaynadıktan sonra patatesleri ekleyip, hafif yumuşayıncaya kadar kısık ateşte pişirin.
- Rama Kremayı ekleyip bir taşım kaynatın. Ateşten alıp Knorr Mise En Place Pesto'yu ilave edin.
- Bu karışımdan en az 3 parmak derinliğindeki fırın kabına bir miktar alın ve zemine yayın, üzerine balıkları yerleştirin., üzerine de karışımın kalanını döküp en üstüne limon dilimlerini ve ince biber dilimlerini yerleştirerek, üstü açık olarak önceden ısıtılmış 180 derecelik fırında 20 dakika kadar pişirin.
- Bir servis tabağına sosu ile birlikte çıkararak servis edin.