Çilekli Şarlot Pasta
"Çilekli Şarlot Pasta"nın hazırlanışını ve lezzetini Unilever Food Solutions'la keşfedin!

İçindekiler
Hazırlanış Adımları
-
Carte d’Or Pandispanya 1000.0 g
-
Yumurta - 14 adet
-
Su - 150 ml
-
Kakao - 40 gr
-
Su - 1,5 lt
-
Toz Şeker - 300 gr
-
Krema - 750 ml
-
Su - 3 lt
Hazırlık
-
Hazırlanış Adımları
Carte d'Or Pandispanya, yumurta, su ve kakaoyu mikserde yüksek devirde 5-6 dakika çırpın. Önceden ısınmış 180 derece fırında 15-20 dakika pişirin ve fırından alın. Hazırladığınız şerbeti pandispanyaya dökün. Kreması için Carte d'Or İç Krema, Carte d'Or Krem Şanti, Carte d'Or Çilekli Puding ve sütü mikserde 8-10 dakika yüksek devirde çırpın. Pandispanyanın üzerine dökün ve düzleyin. Buzdolabında 3-4 saat bekletin ve dilimleyerek servis edin.