Menü

Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

+

Hazırlanışı

  • Beyaz Hindiba Yaprakları, temizlenmiş 30.0 adet
  • Bıldırcın Yumurtası, haşlanmış 15.0 adet
  • Bezelye, taze 300.0 g
  • Kuşkonmaz, yeşil 600.0 g
  • Domates, kiraz 175.0 g
  • Avokado 5.0 adet
  • Bezelye Filizi 2.0 paket
  • Su 175.0 ml
  • Sızma Zeytinyağı 50.0 ml
  1. Hazırlanışı

    • Beyaz hindiba yapraklarının alt kısımlarımdan hafifçe keserek düz bir şekilde durmasını sağlayın.
    • Salata sosu için:Knorr İtalyan Salata Sosu'nu su ve zeytinyağı ile çırparak hazırlayın.
    • Yeşil kuşkonmazları ve bezelyeleri tuzlu kaynar suda haşlayıp buzlu suya çıkarın, haşlanmış bıldırcın yumurtalarını ikiye kesin, avokadoların çekirdeklerini çıkarıp kabuklarını soyun ve ince dilimleyin. Kiraz domatesleri ortadan ikiye bölün.
    • Sonra tüm bu malzemeyi bir kabın içerisinde hazırladığınız salata sosu ile hafifçe harmanlayıp hindiba yapraklarının içine sırayla doldurun.
    • Bezelye filizleri ile dekorlayıp servis edin