Menü
Puan

Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

Oturum açın ve gıda maliyeti hesaplayıcıyı hemen kullanmaya başlayın.

Gıda maliyetlerini kolayca hesaplayın!
Tarif hesaplamalarınızı kaydedin ve tekrar kullanın. BU TARİFİN MALİYETİNİ HESAPLAYIN

İçindekiler

+

Sebze Harcı

Börek İçin

  • Yaprak baklava yufkası 40.0 n/a
  • Sade yağ 150.0 g
  • Eritilmiş sade yağ 350.0 g

...

Hazırlık

  1. Sebze Harcı

    • Tüm sebzelerbrunoise olarak doğranır.
    • Zeytinyağı ile tavada hafifçe sotelenir.
    • Sotelenen sebzeler ocaktan alınır, Knorr Sebzeli Çeşni eklenip karıştırılır.
    • Karışım süzgece alınarak fazla suyu süzülmeye bırakılır.
  2. Börek İçin

    • Katlama İşlemi:
      - 3 kg’luk fırın tepsisinin altı yağlanır.
      - Alt kata 20 adet baklava yufkası, aralarına çok az sade yağ serpiştirilerek döşenir.
      - Süzülmüş sebzeler tepsiye eşit şekilde yayılır.
      - Üzerine yine aralarına sade yağ serpiştirilerek 20 kat yufka döşenir.
    • Pişirme:
      - Tepsi baklava şeklinde dilimlenir.
      - Eritilmiş 350 g sade yağ eşit şekilde tüm yüzeye dökülür.
      - Önceden ısıtılmış 200°C fırında, yaklaşık 40 dakika pişirilir.
Home
Ürünler
Reçeteler
Şeflere Özel
Sepetim
Menu