Menü
Puan

Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

Oturum açın ve gıda maliyeti hesaplayıcıyı hemen kullanmaya başlayın.

Gıda maliyetlerini kolayca hesaplayın!
Tarif hesaplamalarınızı kaydedin ve tekrar kullanın. BU TARİFİN MALİYETİNİ HESAPLAYIN

İçindekiler

+

Hazırlanışı

  • Ahtapot 1.2 kg
  • Knorr Mise En Place Pesto 340GR 50.0 g
  • Zeytinyağı 325.0 ml
  • Domates, kiraz 250.0 g
  • Kapya Biber 250.0 g
  • Çekirdeksiz Siyah Zeytin 200.0 g
  • Kırmızı soğan, jülyen 250.0 g
  • Su teresi 100.0 g
  • Salatalık, halka doğranmış 350.0 g
  • Erik Domates - Dörde Bölünmüş 300.0 g
  • Knorr Fesleğenli ve Kekikli Salata Sosu 750 g 47.0 g
  • Su 125.0 ml

Akdeniz Usulü Salata, Izgara Ahtapot ile nasıl yapılır ve hazırlanır? Tarifi öğrenmek ve denemek için hemen tıklayın!

...

Hazırlık

  1. Hazırlanışı

    • Ahtapotların kollarını bir merdane yardımı ile döverek yumuşatın ve kaynamakta olan bol tuzlu suyun içine atarak 45 dakika yada derileri soyulmaya başlayıncaya kadar kaynatın. Daha sonra sudan çıkartın ve derilerini temizleyin.
    • Bir kabın içerisinde Knorr Mise En Place Pesto, Knorr Sarımsaklı Çeşni ve zeytinyağını karıştırın. Uygun uzunlukta kestiğiniz ahtapot kollarını bu karışımın içine atıp 1-2 saat dinlendirin.
    • Sonra bu kolları ızgarada çevirerek pişirin.
    • Salata sosu için: Ayrı bir kabın içinde Knorr Salata Sosu-Fesleğenli ve kekikli karışımını su ve zeytinyağı ile iyice çırpın , salata malzemelerinin tümünü pişmiş olan ahtopat bacakları ile bu sosun içine atıp hafifçe karıştırın.
    • Salatayı derin bir salata tabağına alıp yanında limon ile servis edin.
Home
Ürünler
Reçeteler
Şeflere Özel
Sepetim
Menu