Bal Kabaklı Tiramisu
Unilever Food Solutions'da "Bal Kabaklı Tiramisu" nun şeflere özel sırlarını ve porsiyon adetine göre değişen malzeme gramajlarını keşfedin!

İçindekiler
Bal Kabaklı Tiramisu Hazırlanışı
-
Rama Krema 2.7 l
-
Süt 2.7 l
-
Peynir, Labne 1.2 kg
-
Balkabağı püresi 2.0 kg
-
Bal kabağı 5.0 kg
-
Toz şeker 1.0 kg
-
Kedi dili bisküvi 4.0 kg
-
Nescafe 200.0 g
-
Toz şeker (püre için) 600.0 g
-
Su 5.0 l
-
Kakao 300.0 g
Hazırlık
-
Bal Kabaklı Tiramisu Hazırlanışı
- Tencerede şekeri karamelize edin, ince doğradığımız bal kabakları ve 8 litre suyu ilave edin, kısık ateşte kaynamaya bırakın.
- Pişen bal kabağını mikserde parçalayın, püre kıvamına getirin.
- Carte d`Or Tiramisu Kreması, Rama Krema, süt, labne, 3 kg bal kabağı püresini mikserde 5 dakika çırpın.
- Kedi dillerini espresso, toz şeker ve su ile yaptığınız şerbetle ıslayın.
- Tiramisu kreması ve kedi dillerini kat kat koyarak servis edin.
- Geri kalan bal kabağı püresini tiramisu servis ederken tabağa koyun.