Menü
Puan

Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

Oturum açın ve gıda maliyeti hesaplayıcıyı hemen kullanmaya başlayın.

Gıda maliyetlerini kolayca hesaplayın!
Tarif hesaplamalarınızı kaydedin ve tekrar kullanın. BU TARİFİN MALİYETİNİ HESAPLAYIN

İçindekiler

+

Bal Kabaklı Tiramisu Hazırlanışı

  • Carte d’Or Tiramisu Kreması 1.6 kg
  • Rama Krema 2.7 l
  • Süt 2.7 l
  • Peynir, Labne 1.2 kg
  • Balkabağı püresi 2.0 kg
  • Bal kabağı 5.0 kg
  • Toz şeker 1.0 kg
  • Kedi dili bisküvi 4.0 kg
  • Nescafe 200.0 g
  • Toz şeker (püre için) 600.0 g
  • Su 5.0 l
  • Kakao 300.0 g

Unilever Food Solutions'da "Bal Kabaklı Tiramisu" nun şeflere özel sırlarını ve porsiyon adetine göre değişen malzeme gramajlarını keşfedin!

...

Hazırlık

  1. Bal Kabaklı Tiramisu Hazırlanışı

    • Tencerede şekeri karamelize edin, ince doğradığımız bal kabakları ve 8 litre suyu ilave edin, kısık ateşte kaynamaya bırakın.
    • Pişen bal kabağını mikserde parçalayın, püre kıvamına getirin.
    • Carte d`Or Tiramisu Kreması, Rama Krema, süt, labne, 3 kg bal kabağı püresini mikserde 5 dakika çırpın.
    • Kedi dillerini espresso, toz şeker ve su ile yaptığınız şerbetle ıslayın.
    • Tiramisu kreması ve kedi dillerini kat kat koyarak servis edin.
    • Geri kalan bal kabağı püresini tiramisu servis ederken tabağa koyun.
Home
Ürünler
Reçeteler
Şeflere Özel
Menu