Menü

Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

+

Bal Kabaklı Tiramisu Hazırlanışı

  • Rama Krema 2.7 l
  • Süt 2.7 l
  • Peynir, Labne 1.2 kg
  • Balkabağı püresi 2.0 kg
  • Bal kabağı 5.0 kg
  • Toz şeker 1.0 kg
  • Kedi dili bisküvi 4.0 kg
  • Nescafe 200.0 g
  • Toz şeker (püre için) 600.0 g
  • Su 5.0 l
  • Kakao 300.0 g
  1. Bal Kabaklı Tiramisu Hazırlanışı

    • Tencerede şekeri karamelize edin, ince doğradığımız bal kabakları ve 8 litre suyu ilave edin, kısık ateşte kaynamaya bırakın.
    • Pişen bal kabağını mikserde parçalayın, püre kıvamına getirin.
    • Carte d`Or Tiramisu Kreması, Rama Krema, süt, labne, 3 kg bal kabağı püresini mikserde 5 dakika çırpın.
    • Kedi dillerini espresso, toz şeker ve su ile yaptığınız şerbetle ıslayın.
    • Tiramisu kreması ve kedi dillerini kat kat koyarak servis edin.
    • Geri kalan bal kabağı püresini tiramisu servis ederken tabağa koyun.