Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

Mehmet Altaş yaklaşık 32 yıldır gıda sektöründe çalışmalarına devam ediyor. Çocuk yaşlarda meslek hayatına atılan Altaş, son 10 yıldır çalışmalarına Polonez’de devam ediyor. Üçüncü brasserie’lerini Vadi İstanbul’da açtıklarını dile getiren başarılı şef, “Toplamda yedi şubeye ulaştık. Polonez’de brasserie başarımız her geçen gün artış gösterdi. Türkiye’de brasserie kültürü bir şekilde Türk mutfağının dünya mutfağıyla harmanlanmasının bir sonucu. Biz de Türk insanının damak tadına uyarlayarak misafirlerimizin beklentisine göre menülerimizi hazırlıyoruz” açıklamalarına yer veriyor.

Önerilen Tarif

Kuzu İncik

Türk mutfağının klasiklerinden kuzu incik özellikle yabancı misafirlerinizin çok ilgisini çekecek. Leziz Kuzu İncik tarifini hemen keşfedin!

Tüm Tarifleri Görüntüle

“Yöresel lezzetleri menülerimize kazandırıyoruz”

Başarılı şef Mehmet Altaş, son yıllarda menülerine Türk mutfağından birçok lezzet eklediklerini dile getirerek, “Dünya mutfağı olarak misafirlerimize hizmet sunuyoruz ama son zamanlarda yerel ürünlere ağırlık veriyoruz. Örneğin, geçtiğimiz günlere kadar tarhana çorbasını menümüze koyamazdık, insanların yadırgayacağını düşünürdük ama şimdi işin rengi değişti artık insanlar Türk lezzetlerini talep eder hale geldiler. Bence de doğrusu artık bu. Gönül rahatlığı ile istediğimiz yöresel lezzetleri menülerimize kazandırıyoruz, gelen misafirler tarafından da çok ilgi görüyor” diyor.

Knorr Et Suyu Toz Bulyon 750 g

Eşsiz lezzeti ve kalitesi ile şeflerin yıllardır değişmeyen tercihi, Knorr Bulyon. Knorr Et Suyu Toz Bulyon 750 g UFS güvencesiyle satın almak için hemen tıklayın!

Daha Fazlasını Görüntüle
26 155
₺25,83 Ürün Fiyatı

Brasserie’lerde en çok tercih edilen lezzetler

Mehmet Altaş, brasserie’lerde yerel ürünlerin daha çok revaçta olduğunu şöyle ifade ediyor: “Tüm yöresel yemekleri misafirlerimize sunuyoruz örnek verecek olursak menüde bir çok yemeğin yanında garnitür olarak Kastamonu’nun siyez bulgurunu kullanıyorum. Aynı zamanda siyez bulgurundan salatalar ve çorba çeşitleri yapıyoruz. Brasserie’lerde en çok tercih edilen lezzetlerimiz; burgerler, köfteler, sosisler, sucuklar ve et çeşitlerimiz oluyor. Baklava yufkasında levrek balığı, hellim peynirinde piliç şiş, ekşi kremalı etli pazı sarmamız da en çok sevilen lezzetlerimiz.”