Opera Cake
Malzemeler:
- 500 gr UFS toz pandispanya
- 300 gr yumurta
- 180 gr su
- 500 gr UFS toz krema
- 250 gr su
- 100 ml kahve şurubu
- 100 gr kahve çekirdeği
- 1 adet portakal
- 50 gr şeker
- 500 ml su
- 1 kg bitter çikolata
- 1 kg krema
Reçetesi:
Opera kekin pastası için tüm malzemeyi mikserde çırpıp yağlı kağıt serilmiş tepside 12 dakika ve 180 derece fırında pişirilir. Krema için soğuk su veya alternatif süt olarak mikserde 5 dakika boyunca çırpılır. Kahve şurubu için portakal, kahve şurubu, şeker ve çekirdek kahveleri 1 saat kısık kaynatıp soğuk olarak kullanılır. Ganaj hazırlığında krema kaynatılarak hazırlanır.
Sonrasında kek sırasıyla pandispanya, kahve şurubu, ganaj ve krema şeklinde çok ince bir şekilde sırasıyla birleştirilir ve bu işlem üst üste 4 defa tekrarlanır.
Carte d'Or Yeni Buffet Serisi Pandispanya 3KG
Carte d’Or, ilk dokunuştan son dokunuşa kadar size yardımcı olacak ve misafirlerinize modern tatlılar sunmanızı kolaylaştıracak çözümlerle yanınızda.
Daha Fazlasını Görüntüle