Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

Opera Cake

Malzemeler:

  • 500 gr UFS toz pandispanya 
  • 300 gr yumurta
  • 180 gr su
  • 500 gr UFS toz krema
  • 250 gr su
  • 100 ml kahve şurubu
  • 100 gr kahve çekirdeği
  • 1 adet portakal
  • 50 gr şeker
  • 500 ml su 
  • 1 kg bitter çikolata
  • 1 kg krema

Hazırlanışı:

Opera kekin pastası için tüm malzemeyi mikserde çırpıp yağlı kağıt serilmiş tepside 12 dakika ve 180 derece fırında pişirilir. Krema için soğuk su veya alternatif süt olarak mikserde 5 dakika boyunca çırpılır. Kahve şurubu için portakal, kahve şurubu, şeker ve çekirdek kahveleri 1 saat kısık kaynatıp soğuk olarak kullanılır. Ganaj hazırlığında krema kaynatılarak hazırlanır.

Sonrasında kek sırasıyla pandispanya, kahve şurubu, ganaj ve krema şeklinde çok ince bir şekilde sırasıyla birleştirilir ve bu işlem üst üste 4 defa tekrarlanır.

Carte D'or Yeni Buffet Serisi - Pandispanya 3 Kg

Pandispanya Toz Karışım Rulo pasta yapımına uygundur. Carte D'or Yeni Buffet Serisi - Pandispanya 3 Kg UFS güvencesiyle satın almak için hemen tıklayın!

Daha Fazlasını Görüntüle
57 170
₺56,78 Ürün Fiyatı

İstanbul Marriott Hotel Şişli Pastry Chef Ercan Egi Opera Kek tarifini siz değerli şeflerimizle paylaşıyor.

01:00