Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

+

Kuzu İncik

  • Kuzu, incik 3000 g
  • Su 4000 ml
  • Tuz 10 g
  • Arpacık soğanı 200 g
  • Patates 300 g
  • Kereviz 300 g
  • Havuç 300 g
  1. Kuzu İncik

    • Kuzu incikleri yağda kızartın.
    • Daha sonra 10 dk. su ile kaynatın ve süzdürün.
    • 3 lt suyu kaynatın, geri kalan 1 lt soğuk su ile Knorr Demi Glace sosu homojen hale getirin ve kaynayan suya ekleyin ve karıştırın.
    • Kuzu incikleri sosun içine koyun, kısık ateşte 2 saat kaynatın.
    • En son olarak etlerin pişmesine yakın sebzeleri sırasıyla haşlayın, servise hazır hale getirin.
+