Kuzu İncik
Türk mutfağının klasiklerinden kuzu incik özellikle yabancı misafirlerinizin çok ilgisini çekecek. Leziz Kuzu İncik tarifini hemen keşfedin!

İçindekiler
Kuzu İncik
-
Knorr Et Suyu Toz Bulyon 750 g 10 g
-
Kuzu, incik 3000 g
-
Su 4000 ml
-
Tuz 10 g
-
Arpacık soğanı 200 g
-
Patates 300 g
-
Kereviz 300 g
-
Havuç 300 g
Hazırlık
-
Kuzu İncik
- Kuzu incikleri yağda kızartın.
- Daha sonra 10 dk. su ile kaynatın ve süzdürün.
- 3 lt suyu kaynatın, geri kalan 1 lt soğuk su ile Knorr Demi Glace sosu homojen hale getirin ve kaynayan suya ekleyin ve karıştırın.
- Kuzu incikleri sosun içine koyun, kısık ateşte 2 saat kaynatın.
- En son olarak etlerin pişmesine yakın sebzeleri sırasıyla haşlayın, servise hazır hale getirin.