Mahluta Çorbası
Unilever Food Solutions'da Mahluta Çorbası şeflere özel sırlarını ve porsiyon adetine göre değişen malzeme gramajlarını keşfedin!

İçindekiler
Hazırlanışı
-
Tavuk, göğüs 200 g
-
Nar ekşisi 30 g
-
Kuru soğan 60 g
-
Zeytinyağı 30 ml
-
Havuç, rendelenmiş 150 g
-
Su 2500 ml
Hazırlık
-
Hazırlanışı
- Knorr Mahluta Çorbası 2.5 l su ile ocakta karıştırarak kaynatın.
- Ayrı bir tavada zeytinyağı ile birlikte soğan ve havucu soteleyin.
- Kaynayan çorbaya ilave edin.
- Knorr Tavuk Suyu Toz Bulyon, nar ekşisi ve tavukları çorbaya ilave edin 5 dk. kaynatın.
- Servise hazır hale getirin.