Menü

Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

+

Hazırlanışı

  • Knorr Chef’s Tavuk Suyu Toz Bulyon 1250 g 20 g
  • Tavuk, göğüs 200 g
  • Nar ekşisi 30 g
  • Kuru soğan 60 g
  • Zeytinyağı 30 ml
  • Havuç, rendelenmiş 150 g
  • Su 2500 ml
  1. Hazırlanışı

    • Knorr Mahluta Çorbası 2.5 l su ile ocakta karıştırarak kaynatın.
    • Ayrı bir tavada zeytinyağı ile birlikte soğan ve havucu soteleyin.
    • Kaynayan çorbaya ilave edin.
    • Knorr Chef's Tavuk Bulyon, nar ekşisi ve tavukları çorbaya ilave edin 5 dk. kaynatın.
    • Servise hazır hale getirin.