Pancarlı Pilav
Unilever Food Solutions'da "Pancarlı Pilav" ın şeflere özel sırlarını ve porsiyon adetine göre değişen malzeme gramajlarını keşfedin!

İçindekiler
Pancarlı Pilav Hazırlanışı
-
Pirinç 3.0 kg
-
Kuru soğan 1.0 kg
-
Ayçiçek yağı 400.0 ml
-
Beyaz şarap 500.0 ml
-
Su 9.0 l
-
Pancar 1.0 kg
-
Tuz 20.0 g
-
Karabiber 10.0 g
-
Knorr Salsa Sos 2.2l 3.0 kg
-
Taze soğan 1.0 adet
-
Rama Krema 1.0 l
Hazırlık
-
Pancarlı Pilav Hazırlanışı
- Pirinci bol suda yıkayın ve süzün.
- Ocakta tencere içinde su, Knorr Sarımsaklı Çeşni, Knorr Sebzeli Çeşni ve Knorr salsa sosunu karıştırın ve kaynamaya bırakın.
- Ayrı bir tencerede ayçiçeği yağı ile sırasıyla kuru soğan ve pirinci kavurun ve en son beyaz şarabı ilave edin. Şarabı çektirdikten sonra çeşnili suyu ve daha önce haşlayıp küp küp doğradığınız pancarları ekleyin. Kısık ateşte suyunu çekene kadar pişirin.
- İnce doğranmış yeşil soğan serpiştirerek servise hazır hale getirin.