Pancarlı Pilav | Unilever Food Solutions
Menü

Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

+

Pancarlı Pilav Hazırlanışı

  • Pirinç 3 kg
  • Kuru soğan 1 kg
  • Ayçiçek yağı 400 ml
  • Beyaz şarap 500 ml
  • Su 9 l
  • Pancar 1 kg
  • Tuz 20 g
  • Karabiber 10 g
  • Knorr Salsa Sos 2.2l 3 kg
  • Taze soğan 1 adet
  • Rama Krema 1 l
  1. Pancarlı Pilav Hazırlanışı

    • Pirinci bol suda yıkayın ve süzün.
    • Ocakta tencere içinde su, Knorr Sarımsaklı Çeşni, Knorr Sebzeli Çeşni ve Knorr salsa sosunu karıştırın ve kaynamaya bırakın.
    • Ayrı bir tencerede ayçiçeği yağı ile sırasıyla kuru soğan ve pirinci kavurun ve en son beyaz şarabı ilave edin. Şarabı çektirdikten sonra çeşnili suyu ve daha önce haşlayıp küp küp doğradığınız pancarları ekleyin. Kısık ateşte suyunu çekene kadar pişirin.
    • İnce doğranmış yeşil soğan serpiştirerek servise hazır hale getirin.