Gorgonzola Peynirli Ve Cevizli Spagetti
Unilever Food Solutions'da Gorgonzola Peynirli Ve Cevizli Spagetti şeflere özel sırlarını ve porsiyon adetine göre değişen malzeme gramajlarını keşfedin!

İçindekiler
Hazırlanışı
-
Makarna, spagetti 100.0 g
-
Su 600.0 ml
-
Cevizler, kavrulmuş iç 200.0 g
-
Peynir, Gorgonzola 400.0 g
-
Frenk soğanları 10.0 g
Hazırlık
-
Hazırlanışı
- Knorr Peynirli Makarna Sosu karışımını soğuk su içerisine dökün ve ocakta sürekli karıştırarak kaynatın.
- Makarnayı tuzlu kaynar suda aldente olarak haşlayın ve süzdürüp direkt olarak makarna sosunun içerisine aktarın. Hafifçe karıştırarak sosu makarnaya iyice yedirin.
- Servis tabaklarına alacağınız spagettinin üzerine gorgonzola peynirini minik parçalar halinde serpiştirin, cevizleri de ekleyin. Frenk soğanlarını çok ince doğrayıp en üste de bunları ekleyip servis edin.