Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

+

Hazırlanışı

  • Tavuk But - Derisiz, kemiksiz 2 kg
  • Knorr Cajun Çeşnisi 50 g
  • Domates, kiraz 500 g
  • Sivri biber 200 g
  • Biber, kırmızı kapya 200 g
  • Kırmızı soğan, jülyen 50 g
  • Cheddar Peyniri, rendelenmiş 300 g
  • Avakado 2 adet
  • Calve Mayonez 150 g
  • Peynir, Labne 280 g
  • Tuz 10 g
  • Karabiber 2 g
  • Lime 2 adet
  • Nacho 2 paket
  • Ekşi Krema 150 g
  • Dana Bacon - tavada kıtırlaştırılmış 30 g
  • Chives 3 g
  1. Hazırlanışı

    • Tavuk etlerini cajun çeşnisi ile marine edin ve 1-2 saat dolapta dinlendirin
    • Daha sonra ızgarada pişirin ve küp şeklinde doğrayın.
    • Nacho'ları çukur bir fırın kabına yada yuvarlak toprak kaba yayın. Üzerine küp doğradığınız tavukları serpiştirin, bunun üzerine de rendelenmiş cheddar peynirini serpiştirip 160 derecelik fırında peynirler eriyene kadar pişirin.
    • Daha sonra fırından çıkartın ve dörde bölünmüş kiraz domatesleri, kırmızı kapya biberlerini, ince doğranmış yeşil biberleri ve kırmızı soğanı serpiştirin.
    • Bunların üstünede ekşi kremayı, avakado çeşnisini, dana bacon kıtırlarını ve minik doğranmış frenk soğanlarını ilave edip Knorr Acısso dan dilediğiniz miktarda gezdirin. Yanında Knorr Acısso ve avakado çeşnisi ile servis edin.
+