Menü
Puan

Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

Oturum açın ve gıda maliyeti hesaplayıcıyı hemen kullanmaya başlayın.

Gıda maliyetlerini kolayca hesaplayın!
Tarif hesaplamalarınızı kaydedin ve tekrar kullanın. BU TARİFİN MALİYETİNİ HESAPLAYIN

İçindekiler

+

İçi Dolmuş Kuzu Kebabı


Ustalık gerektiren bu tarif ile menülerinizi zenginleştirebilirsiniz. İçi Dolmuş Kuzu Kebabı şeflere özel sırlarını UFS profesyonelliği ile keşfedin!

...

Hazırlık

  1. İçi Dolmuş Kuzu Kebabı

    • Ocakta tencere içinde zeytin yağı ile birlikte sırasıyla dana ciğer ,dolmalık fıstık, pirinç, kuru üzümü soteleyin.
    • 500 ml soğuk su, toz tarçın, karabiber ilave edin ve kayamamaya bırakın.
    • Kuzu etlerini et döveceği ile ince bir şekle getirin.
    • Hazırlanan içi kuzu etin içine koyun ve alüminyum folyo ile sarın, 180 derece fırında 30-40 dk. arası pişirin.
    • Fırından çıkan etleri kesin ve küvete yerleştirin.
    • Ayrı bir tencerede 750 ml suyu kaynatın ve ayrı bir kabın içinde 80 gr Knorr Demi Glace sos ile 250 ml soğuk suyu homojen hale getirin , kaynayan suya ekleyin
    • Knorr Demi Glace sosu 2 dk. kaynatın ve küvete dizilen kuzu etlerin üzerine dökün.
    • Servise hazır hale getirin.
Home
Ürünler
Reçeteler
Şeflere Özel
Sepetim
Menu