Kabaklama
"Kabaklama"nın hazırlanışını ve lezzetini Unilever Food Solutions'la keşfedin!
"Kabaklama"nın hazırlanışını ve lezzetini Unilever Food Solutions'la keşfedin!

İçindekiler
Hazırlık Adımları
-
Tavuk Pirzola - 6 kg
-
Ayçiçek Yağı - 150 ml
-
Su - 10 lt
-
Kuru Soğan - 800 gr
-
Biber Salçası - 200 gr
-
Sarımsak - 20 gr
-
Sumak - 30 gr
-
Kuru Nane- 10 gr
-
Tuz - 20 gr
-
Yeşil Mercimek - 100 gr
-
Kabak - 3,5 kg
Hazırlık
-
Hazırlık Adımları
- Küp doğranan tavukları ayçiçek yağı ve knorr fajita çeşni ile marine edin.
- 165 derece firinda 20 dk pişirin.
- Ocakta tencere içinde ayçiçek yağı ile kuru soğan ve biber salçasını kavurun.
- Soğuk su ile knorr napolitan sos ve knorr demi glace sosu karıştırın ve kavrulan malzemeye ekleyin, kaynatın.
- Tavukları, yeşil mercimeği, kabakları ve diğer malzemeleri ekleyin kısık ateşte 45 dk kaynatın ve servise hazır hale getirin.