Menü

Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

+

Hazırlık Adımları

  • Tavuk Pirzola - 6 kg
  • Ayçiçek Yağı - 150 ml
  • Su - 10 lt
  • Kuru Soğan - 800 gr
  • Biber Salçası - 200 gr
  • Sarımsak - 20 gr
  • Sumak - 30 gr
  • Kuru Nane- 10 gr
  • Tuz - 20 gr
  • Yeşil Mercimek - 100 gr
  • Kabak - 3,5 kg
  1. Hazırlık Adımları

    1. Küp doğranan tavukları ayçiçek yağı ve knorr fajita çeşni ile marine edin.
    2. 165 derece firinda 20 dk pişirin.
    3. Ocakta tencere içinde ayçiçek yağı ile kuru soğan ve biber salçasını kavurun.
    4. Soğuk su ile knorr napolitan sos ve knorr demi glace sosu karıştırın ve kavrulan malzemeye ekleyin, kaynatın.
    5. Tavukları, yeşil mercimeği, kabakları ve diğer malzemeleri ekleyin kısık ateşte 45 dk kaynatın ve servise hazır hale getirin.