Menü
Puan

Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

Oturum açın ve gıda maliyeti hesaplayıcıyı hemen kullanmaya başlayın.

Gıda maliyetlerini kolayca hesaplayın!
Tarif hesaplamalarınızı kaydedin ve tekrar kullanın. BU TARİFİN MALİYETİNİ HESAPLAYIN

İçindekiler

+

Hazırlanışı

  • Somon Balığı, fileto, temizlenmiş 800.0 g
  • Tuz 13.0 g
  • Beyaz biber, çekilmiş 2.0 g
  • Limon, rendelenmiş 3.0 g
  • Arpacık Soğan, küçük doğranmış 50.0 g
  • Taze Zencefil, küp doğranmış 20.0 g
  • Avakado 5.0 adet
  • Limon suyu 30.0 ml
  • Zeytinyağı 20.0 ml
  • Sızma Zeytinyağı 50.0 ml
  • Mizuna Yaprakları 100.0 g
  • Su 75.0 ml
  • Nar Taneleri 100.0 g
  • Knorr İtalyan Salata Sosu 1 Kg 25.0 g

Avakadolu Somon Tartar, Narlı Mizuna Yeşilliği Salatası İle nasıl yapılır ve hazırlanır? Tarifi öğrenmek ve denemek için hemen tıklayın!

...

Hazırlık

  1. Hazırlanışı

    • Somon balığı filetolarını küçük küpler halinde doğrayın.
    • Daha sonra bir karıştırma kabının içinde tuz, beyaz biber, limon zest, arpacık soğan ve taze zencefil ile hafifçe balıkları ezmeden karıştırın
    • Başka bir kapta kabuklarını soyup temizleyerek somonun büyüklüğünde küçük küp olarak doğradığınız avokadoların üzerine tuz, limon suyu, beyaz biber ve zeytinyağını ekleyerek hafifçe ezmeden karıştırın.
    • Yuvarlak bir forma yardımı ile alta avokado karışımını , onun üzerine de somon tartar'ı yerleştirip hafifçe bastırın ve formayı çekerek alın.
    • Mizuna yapraklarını, tartarın etrafında bir çember oluşturacak şekilde yerleştirin ve üstüne nar tanelerini atın.
    • Sos için: Knorr İtalyan Salata Sosu karışımını su ve zeytinyağı ile çırparak karıştırın. Daha sonra bu sostan tabaklardaki salatanın üzerine 1 yemek kaşığı kadar gezdirin.Tartarın en üstüne de birkaç avokado dilimi yerleştirerek servis edin.
Home
Ürünler
Reçeteler
Şeflere Özel
Sepetim
Menu