Acılı Meksika Usulü Fasulye
Acılı Meksika Usulü Fasulye nasıl yapılır ve hazırlanır? Tarifi öğrenmek ve denemek için hemen tıklayın!

İçindekiler
Hazırlanışı:
-
Dana kıyma 5000.0 g
-
Ayçiçek yağı 250.0 ml
-
Su 4000.0 ml
-
Meksika fasulyesi (haşlanmış) 2000.0 g
-
Mısır, tane 1000.0 g
-
Bezelye, iç 1000.0 g
-
Domates 1000.0 g
-
Biber, kırmızı kapya 1000.0 g
-
Kuru soğan 500.0 g
-
Yeşil biber, sivri 500.0 g
-
Maydanoz, ince doğranmış 100.0 g
Hazırlık
-
Hazırlanışı:
- Bir tencerede soğuk su ile Knorr Napoliten Makarna Sosu’nu, Knorr Acı Sos ve Knorr Sarımsaklı Çeşni’yi açıp karıştırarak kaynatın ve 3-4 dakika orta ateşte pişirin.
- Ayçiçeği yağını bir tencerede kızdırıp kıymayı kavurun, kavrulan kıymaya küçük küp doğradığınız soğanları ekleyin ve pembeleşinceye kadar kavurmaya devam edin.
- Daha sonra sırasıyla, küp doğranan kapya biberler, fasulye, mısır, bezelye ve Knorr Fajıta Çeşni'yi ilave edin.
- Kavrulan malzemeye, hazırlanan sosu, doğranmış domatesleri ekleyip, kısık ateşte 15-20 dakika arası kaynatın.
- Üstüne ince doğranmış maydanoz ve sivri yeşil biber serpiştirip servis edin.