Menü

Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

+

Nohut Püresi İçin:

  • Su 150.0 ml
  • Tahin 25.0 ml
  • Limon suyu 3.0 g
  • Kuşkonmaz, Haşlanmış 200.0 g
  • Havuç 150.0 g
  • Kabak 100.0 g
  • Brokoli - Haşlanmış 250.0 g
  • Domates - Kiraz, İkiye Bölünmüş 100.0 g
  • Yeşil soğan 75.0 g
  • Renkli biberler (jülyen) 300.0 g
  • Salata, Aysberg 250.0 adet

Fesleğenli Sos İçin:

  • Fesleğen, taze 30.0 g
  • Kekik, taze 10.0 g
  • Tuz 5.0 g
  • Karabiber 2.0 g
  • Sarımsak 10.0 g
  • Zeytinyağı 50.0 ml
  • Susam 5.0 g
  1. Hazırlanışı:

    Dilediğiniz şekilde ince, uzun, kare gibi uygun şekillerde kestiğiniz sebzeleri, yapraklarını çok ince doğrayacağınız fesleğen ve kekik, sarımsak, tuz, karabiber ve zeytinyağı ile marine edip ızgarada pişirin.

  2. Nohut Püresi İçin:

    Knorr humus karışımını sıcak su ile iyice çırparak açın ve sonra soğutun. Soğuyan püreye zeytinyağı, limon suyu ve tahini ekleyip iyice çırpın.  Daha sonra uygun bir servis tabağına yerleştirip üstünüde ızgara sebzeler ve minik salata yaprakları ile dekorlayıp susamları serpiştirin. Son olarak biraz daha zeytinyağı gezdirerek servis edin.
  3. Fesleğenli Sos İçin: