Menü

Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

+

Balık Pilaki

  • Levrek (fileto) 1200 g
  • Yeşil Domates 300 g
  • Havuç 160 g
  • Patates 160 g
  • Limon 120 g
  • Maydanoz, taze 6 g
  • Su 1000 ml
  • Kuru soğan 100 g
  • Zeytinyağı 120 ml
  • Tuz 4 g
  1. Balık Pilaki

    • Levrekleri yarım fileto şeklinde kesin ve aynı şekilde havuç, patates, kuru soğan, limon, domatesi doğrayın.
    • Küvete düzgün bir şekilde tüm malzemeleri yerleştirin
    • Ayrı bir kabın içinde su, Knorr Domates Soğanlı Çeşni, Knorr Sarımsaklı Çeşni, zeytinyağı, Knorr Napoliten Sosu homojen olana kadar karıştırın ve diğer malzemelere ilave edin.
    • Küvetin üstünü alüminyum folyo ile kapatın ve 100 derece buharda 20-30 dk. arası pişirin.
    • Soğutun ve servise hazır hale getirin.