Balık Pilaki
Limonun ve sebzenin ferahlığı ile zenginleştirilmiş besleyici ve lezzetli bir klasik. Balık Pilaki şeflere özel sırlarını United Food Solutions ile keşfedin!

İçindekiler
Balık Pilaki
-
Levrek (fileto) 1200.0 g
-
Yeşil Domates 300.0 g
-
Havuç 160.0 g
-
Patates 160.0 g
-
Limon 120.0 g
-
Maydanoz, taze 6.0 g
-
Su 1000.0 ml
-
Kuru soğan 100.0 g
-
Zeytinyağı 120.0 ml
-
Tuz 4.0 g
Hazırlık
-
Balık Pilaki
- Levrekleri yarım fileto şeklinde kesin ve aynı şekilde havuç, patates, kuru soğan, limon, domatesi doğrayın.
- Küvete düzgün bir şekilde tüm malzemeleri yerleştirin
- Ayrı bir kabın içinde su, Knorr Domates Soğanlı Çeşni, Knorr Sarımsaklı Çeşni, zeytinyağı, Knorr Napoliten Sosu homojen olana kadar karıştırın ve diğer malzemelere ilave edin.
- Küvetin üstünü alüminyum folyo ile kapatın ve 100 derece buharda 20-30 dk. arası pişirin.
- Soğutun ve servise hazır hale getirin.