Düğün Çorbası
Klasik terbiyeli düğün çorbasına farklı bir dokunuş ile zenginlik katabilirsiniz. Düğün Çorbası şeflere özel sırlarını UFS profesyonelliği ile keşfedin!

İçindekiler
Düğün Çorbası
-
Kuzu eti, kuşbaşı 800.0 g
-
Yoğurt, sade 400.0 g
-
Limon 70.0 g
-
Su 7500.0 ml
-
Yumurta 150.0 g
Hazırlık
-
Düğün Çorbası
- Kuzu etini 180 derece fırında kızartın ve tivtikleyin.
- Tencere içinde 7 lt suyu kaynatın ve ayrı bir kabın içinde 500 ml soğuk su ile Knorr Gendime Çorbasını homojen hale getirin, kaynayan suya ilave edin.
- Kısık ateşte 5 dk kaynatın, ayrı bir kabın içinde yumurta sarısı, yoğurdu karıştırın, sıcak su ile inceltin ve bu karışımı süzgeçten süzdürerek çorbaya azar azar ilave edin.
- Kızartılan kuzu etlerini, Knorr Sarımsaklı Çeşniyi, limon suyunu ilave edin ve kısık ateşte 15 dk. kaynatın.
- Servise hazır hale getirin.