Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

+

Hazırlanışı

  • Makarna, fettucine 1 kg
  • Ispanak (Taze - Küçük Yaprak) 150 g
  • Tam Yağlı Beyaz Peynir (Rende) 400 g
  • Ayçekirdeği (Kavrulmuş - İç) 30 g
  • Fesleğen, taze 10 g
  • Maydanoz, düz 10 g
  • Kekik 10 g
  • Biberiye, taze 10 g
  • Sızma Zeytinyağı 100 ml
  • Misket Limonu 5 adet
  1. Hazırlanışı

    • Makarnaları tuzlu kaynar suda aldente olacak şekilde haşlayın, süzdürün ve çok az zeytinyağı ile birbirine yapışmaması için harmanlayıp bir süzgece alın.
    • Peynirleri küp şeklinde kesin, avokadoları da parmak şeklinde dilimleyin ve Knorr Mise En Place Pesto, ince kıydığınız fesleğen-maydanoz-kekik ve biberiye ile hafifçe karıştırın.
    • Makarna ile ıspanak yapraklarını karıştırıp tabağa yerleştirin, üstüne de avokado dilimlerini ve beyaz peyniri serpiştirin.
    • Kavrulmuş ay çekirdeği içlerini de yayarak yanında misket limonu ile servis.
+