Menü

Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

+

Hazırlanışı:

  • Salatalıklar 4000 g
  • Havuç 4000 g
  • Domates, kiraz 4000 g
  • Biber 4000 g
  • Nohut 4000 g
  • Tahin 1000 ml
  • Kimyon tozu 15 g
  • Su (buz olacak) 700 ml
  • Tuz 50 g
  • Zeytinyağı 1000 ml
  • Limon suyu 27 ml
  1. Hazırlanışı:

    • Salatalık, havuç ve biberleri uzunlamasına doğrayın.
    • Diğer malzemeler ile birlikte bir kabın içerisine ayrı ayrı olacak şekilde yerleştirin.
    • Ortasına da hazırlayacağınız humusu koyup üstüne biraz zeytinyağı gezdirerek servis edin.

    Humus İçin:

    • Haşlanmış ve kabukları ayıklanmış nohutları mutfak robotunda yeteri kadar tahin, Knorr Sarımsaklı Çeşni ve kimyon ile püre haline gelene dek vurun.
    • Bunu yaparken bir taraftan da azar azar zeytinyağı, limon suyu ve buzu ekleyin. Krem şeklinde ince bir humus elde edip tuz ve biberini ayarlayın.