Menü

Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

+

Hazırlanışı

  • Avokado 10.0 adet
  • Somon balığı, füme 200.0 g
  • Kırmızı Soğan (Halka Halka Kesilmiş) 50.0 g
  • Domates (Dilim) 150.0 g
  • Kapari 30.0 g
  • Semizotu (Yaprak) 100.0 g
  • Yeşillik (Karışık Antalya) 100.0 g
  • Dereotu, taze 10.0 g
  • Taze Kişniş Yaprakları 10.0 g
  • Çörek otu 5.0 g
  • Susam 5.0 g
  • Tuz 5.0 g
  • Karabiber 2.0 g
  1. Hazırlanışı

    • Avokadoları çok nazik bir şekilde zedelemeden soyun ve ortadan ikiye bölerek çekirdeklerini temizleyin, alta gelecek bölümün en alt kısmını düzgün durabilmesi için biraz kesin.
    • Bu alt kısımdaki parçanın en alt kısmına Antalya yeşillikleri, dereotu ve taze kişniş yaprakları, tuz-biber ile yapacağınız salata karışımından bir parça yerleştirin.
    • Bunların üzerine sırası ile domates dilimlerini, soğan halkalarını, kaparileri, somon fümeyi ve semizotu yapraklarını yerleştirin.
    • En üstüne de avokadonun diğer yarısını koyun.
    • Çörek otu ve susam serperek servis edin.
    • Not: Arzuya göre yeşillikleri çok az zeytinyağı-limon sosu ile soslayabilirsiniz.