Avokado Burger, Somon Füme ve Taze Sebzeler ile

İçindekiler
Hazırlanışı
-
Avokado 10.0 adet
-
Somon balığı, füme 200.0 g
-
Kırmızı Soğan (Halka Halka Kesilmiş) 50.0 g
-
Domates (Dilim) 150.0 g
-
Kapari 30.0 g
-
Semizotu (Yaprak) 100.0 g
-
Yeşillik (Karışık Antalya) 100.0 g
-
Dereotu, taze 10.0 g
-
Taze Kişniş Yaprakları 10.0 g
-
Çörek otu 5.0 g
-
Susam 5.0 g
-
Tuz 5.0 g
-
Karabiber 2.0 g
Hazırlık
-
Hazırlanışı
- Avokadoları çok nazik bir şekilde zedelemeden soyun ve ortadan ikiye bölerek çekirdeklerini temizleyin, alta gelecek bölümün en alt kısmını düzgün durabilmesi için biraz kesin.
- Bu alt kısımdaki parçanın en alt kısmına Antalya yeşillikleri, dereotu ve taze kişniş yaprakları, tuz-biber ile yapacağınız salata karışımından bir parça yerleştirin.
- Bunların üzerine sırası ile domates dilimlerini, soğan halkalarını, kaparileri, somon fümeyi ve semizotu yapraklarını yerleştirin.
- En üstüne de avokadonun diğer yarısını koyun.
- Çörek otu ve susam serperek servis edin.
- Not: Arzuya göre yeşillikleri çok az zeytinyağı-limon sosu ile soslayabilirsiniz.