COVID-19 ile hep beraber savaşıyoruz
COVID-19 döneminde işinizi sürdürebilmeniz için Gıda Güvenliği hakkında bilmeniz gereken her şey
-
Şefler için 8 adet Gıda Güvenliği Kılavuzu
Şefler için hazırlanan 8 adet gıda hijyen ve güvenlik kılavuzunu okuyun.
-
Restoran & Şef Hijyeninin Sağlanması
Gıda hijyeni mükemmel derecede sağlanmış bir kişisel hijyenle başlar. Besin kirlenmesini önlemek için mutfak personelinizin kiş...
-
Alerjiye Sebep Olan En Yaygın 8 Gıda
En yaygın 8 gıda alerjeninin hangi besinlerde bulunabileceği ve bu besinlere ilişkin alerjenlerin yerine kullanılabilecek en iy...
-
Restoran Temizleme Kontrol Listesinin Olmazsa Olmazları
Üretim Yapılan Yerler ve Hizmet Bölümleri için restoran temizleme kontrol listesiyle mutfak hijyeninizi en yüksek düzeyde tutun.
-
Gıda Alerjen Kontrol Listesi
Hizmet dışı bölümler ve hizmet bölümlerinde bulunması gereken kullanışlı bir alerjen kontrol listesiyle müşterilerinizin besin ...
-
HACCP Kontrol Listesi
Şef olarak, servis ettiğiniz yiyeceğin lezzetli, besleyici ve en yüksek seviyede güvenli olduğundan emin olmak istersiniz. Gıda...
-
Şefler için hazırlanmış 8 Gıda Depolama Kılavuzu
Mükemmel Gıda Depolama uygulamaları birçok faktörün gıda kalitesini etkilemesine rağmen gıda güvenliğinin korunmasını sağlamakt...
-
Gıdalarda Çapraz Bulaşma Nasıl Önlenir
Gıdalarda çapraz bulaşmanın nasıl önlenebileceğine dair yerel şeflerin verdiği 7 ipucu hakkında bilgi alın.
-
Bilinen Restoran Tehlike Noktaları
Mutfakta birçok tehlike bulunmaktadır. Mutfak güvenliğinizi sağlamak için mutfakta yönetmeniz gereken potansiyel tehlikelere da...
-
Şef Rob’un hemen alınması gerektiğini düşündüğü 7 önlem
Gıda GüvenliğiUFS Şef Rob Wallauer, işlerinizin devamlılığını sağlamaya çalışırken müşteri ve çalışan güvenliğini sağlamak için bazı ipuçları verdi.