Menü

Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

+

Tavuk Marine

  • Tavuk Pirzola 10.0 kg
  • Ayçiçek yağı 200.0 ml
  • Patates, küp 2.0 kg
  • Kabak 2.0 kg

Yemek Sosu

  • Su 10.0 l
  • Elma Sirkesi 100.0 ml
  • Biber Salçası 200.0 g
  • Ayçiçek yağı 200.0 ml
  • Kuru soğan 1.0 kg
  • Karabiber 3.0 g
  • Tuz 10.0 g
  1. Tavuk Marine

    Tavukları bir kabın içinde ayçiçek yağı, Knorr Cajun Çeşni’yi karıştırın ve marine edin. Küvetlere çiğ tavukları ve sebzeleri dizin. 

  2. Yemek Sosu

    Ocakta tencere içinde ayçiçek yağı ile kuru soğan ve biber salçasını kavurun. Soğuk su ile Knorr Demi Glace Sos, Knorr Napoliten Sosu karıştırın ve kavrulmuş malzemeye ekleyin. Kısık ateşte kaynatın. Kaynayan sosa diğer malzemeleri ekleyin ve 10 dakika daha kısık ateşte kaynatın. Hazırlanan sosu tavukların üstüne dökün ve 180 derece fırında 45 dakika pişirin. Servise hazır hale getirin.