Damla Sakızlı Muhallebi
"Damla Sakızlı Muhallebi"nin hazırlanışını ve lezzetini Unilever Food Solutions'la keşfedin!

İçindekiler
Hazırlanış Adımları
-
Carte d’Or Kazandibi 2000.0 g
-
CARTE D'OR Damla Sakızlı Muhallebi 1 kg 750.0 g
-
Süt -8 Lt
-
Su - 5 Lt
-
Toz Seker - 1 Kg
-
Mısır Nişastası - 300 Gr
Hazırlık
-
Hazırlanış Adımları
Sütün dörtte üçünü ocağa koyun. Kaynamaya başlayınca kalan süt ile Carte d'Or Kazandibi'ni karıştırın. Kaynayan süte karıştırarak ilave edin. Kaynamaya başlayınca nişasta ile bağlayın. Tepsiye dökün ve üzerine Carte d'Or yakma tozu eleyin. Soğuduktan sonra buzdolabında 3-4 saat dinlendirin. Dilimleyip servis edin.