Menü

Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

+

Hazırlanışı

  • Knorr Chef’s Et Suyu Toz Bulyon 1250 g 5 g
  • Kekik, taze 5 g
  • Dana eti 350 g
  • Su 2500 ml
  • Kırmızı biber, pul 4 g
  1. Hazırlanışı

    • Ocakta tencere içinde 2 l suyu kaynatın, ayrı bir kabın içinde Knorr Gendime Çorbası, Knorr Demi Glace Sos, Knorr Chef's Et Bulyon, 500 ml soğuk su ile homojen hale getirin ve kaynar suya ekleyin.
    • Kısık ateşte kaynamaya bırakın, ayrı bir tavada etleri kavurun, pul biber ile lezzetlendirin.
    • Kaynayan çorbaya etleri ilave edin ve servise hazır hale getirin.