Nohutlu Tandır Çorbası
Unilever Food Solutions'da Nohutlu Tandır Çorbası şeflere özel sırlarını ve porsiyon adetine göre değişen malzeme gramajlarını keşfedin!

İçindekiler
Hazırlanışı
-
Kekik, taze 5.0 g
-
Dana eti 350.0 g
-
Su 2500.0 ml
-
Kırmızı biber, pul 4.0 g
Hazırlık
-
Hazırlanışı
- Ocakta tencere içinde 2 l suyu kaynatın, ayrı bir kabın içinde Knorr Gendime Çorbası, Knorr Demi Glace Sos, Knorr Et Suyu Toz Bulyon, 500 ml soğuk su ile homojen hale getirin ve kaynar suya ekleyin.
- Kısık ateşte kaynamaya bırakın, ayrı bir tavada etleri kavurun, pul biber ile lezzetlendirin.
- Kaynayan çorbaya etleri ilave edin ve servise hazır hale getirin.