Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

+

Hazırlanışı

  1. Hazırlanışı

    • Patatesleri parmak kalınlığında halka şeklinde kesin ve tuzlu kaynar suda dağılmayacak şekilde hafifçe haşlayın
    • Patatesleri sudan çıkarın ve peçete üzerine çıkartarak kurulayın.
    • Knorr Sebzeli Çeşni, ayçiçek yağı ve tuz-biber ile patatesleri harmanlayın.
    • Daha sonra ızgarada her iki tarafını da düzgün ızgara izleri oluşacak şekilde pişirin.
    • Bir kabın içerisinde akçaağaç şurubu veHellmann's hardalı karıştırın ve bir fırça yardımı ile patateslerin her iki tarafına da sürün ve patateslerin yüzeyleri karamelize olana dek bunu tekrarlayın.
    • İyice karamelize olup pişen patateslerin yanında Calve Acısos ve üstüne kararabiber serpiştirilmişHellmans Sarımsaklı Mayonez ile servis edin.
+