Menü

Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

+

Hazırlanışı

  • Kuzu, kaburga (kemiksiz) 3.0 kg
  • Biberiye, taze (ince kıyım) 20.0 g
  • Kekik, taze 30.0 g
  • Zeytinyağı 500.0 ml
  • Sarımsak, diş 4.0 adet
  • Kırmızı biber 125.0 g
  • Kırmızı biber, pul 12.0 g
  • Karabiber 5.0 g
  • Deniz tuzu 15.0 g
  1. Hazırlanışı

    • Kuzu kaburga etlerini uygun parçalara bölüp bir kabın içerisinde zeytinyağı, taze kekik yaprakları, parçalanmış taze biberiye dalları ve Knorr Fajita Çeşnisi ile marine edin, 1-2 saat dolapta dinlendirin.
    • Daha sonra etleri hafif harlı kömür ızgarasında sürekli çevirerek ağır ağır pişirin.
    • Etlerin yanında da ikiye böldüğünüz bütün sarımsakları hafifçe zeytinyağına bulayıp pişirin.
    • Kaburgalar pişince servis tabağına alın ve üzerine ince dilimlenmiş acı kırmızı biber, pul biber, deniz tuzu ve karabiber serpiştirip sarımsaklar ile servis edin.